Video : Tipsbladet
Superliga

LIVE: Sådan gik det da AC Horsens tog en sjælden sejr over FC Midtjylland

FC Midtjylland virker mere end klar til at fortsætte jagten på et nyt mesterskab. Mandag er AC Horsens gæster.

FC Midtjylland forspring til konkurrenterne er kæmpestort, det virker nærmest utænkeligt, at det ikke skal ende med et nyt dansk mesterskab. Men som bekendt skal kampene vindes først, og mandag gælder det hjemmekampen mod AC Horsens. 

FC Midtjylland vandt de alle fire forårskampe, der blev afviklet inden nedlukningen af Danmark, og styrken ser ikke ud til at have aftaget - målt ud fra de hurtigt arrangerede testkampe. Her blev det senest til en knusende sikker 3-0-sejr over AaB, så sigtekornet virker til at være fint indstillet, og forsvaret lige så stærkt som, det hidtil har været i sæsonen.

AC Horsens' drømme om top-6 er slukket, og det handler om at ruste sig bedst muligt til nedrykningsspillet, og he rkan hvert point vise sig vigtigt. Så AC Horsens kommer for at skabe overraskelsen, og det er da også svært at vide, hvor AC Horsens-holdet står.

En ellers arrangeret testkamp mod AGF blev aflyst, da AC Horsens blandt ikke ønskede at betale for de krævede covid19-test, der kunne erklære spillerne raske og dermed klar til kamp.

Hvordan kampen mandag udvikler sig, kan du følge her i LIVE-bloggen: