Video : Tipsbladet
Superliga

Gammelby: Vi mistede fodfæstet efter vores scoring

Brøndbys Jens Martin Gammelby havde en god følelse efter sejren over Sønderjyske, men der var tidspunkter i kampen, hvor man kunne gøre det bedre, mener han.

Tirsdag var Brøndby igen i kamp i Superligaen, da det blev til en sejr på 1-0 over Sønderjyske på hjemmebane. Her var det en kamp, hvor de blågules Jens Martin Gammelby godt kunne se, at det gik fint i det meste af tiden.

Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

Læs også:Sønderjyske-spiller på uvant plads: Løste det så godt jeg kunne

- Vi spiller en første halvleg, hvor vi dominerer rimelig meget og kommer fint ud til anden halvleg, så scorer vi og mister vi lidt fodfæstet igen og lukker dem lidt ind, siger han og fortsætter:

- Til sidst er det klart, at så bliver det kaos - især mod et hold som SønderjyskE. Men overordnet har vi fint styr på kampen og tillader dem ikke ret meget, lyder det fra Jens Martin Gammelby.

Læs også:Hermannsson: Nu skal vi have nogle sejre på stribe

For Gammelbys vedkommende var det desuden et opgør, hvor han både spillede som højre og venstre wingback. Dog ikke samtidig. Derfor var det selvsagt en træt mand, der gik fra banen efter sejren, hvor Jesper Lindstrøm sikrede sejren med sin scoring i anden halvleg.

Sejren betyder, at Brøndby er på fjerdepladsen i Superligaen med to point op til AGF på bronze-pladsen. I sidste runde af grundspillet skal Brøndby en tur til Horsens, hvorefter mesterskabsspillet begynder.

Her ligger det allerede fast, at det kommer til at bestå af FC Midtjylland, FC København, AGF, Brøndby, FC Nordsjælland og AaB.

Læs også:Sønderjyske-træner: Underdog-rollen har reddet os før

Læs også:Brøndby-træner udnævner sit hold til bronzefavoritter

Læs også:BIF-målscorer håber på startplads: Gjorde mit for at komme tættere på