Video : Tipsbladet
Premier League

Wolves fortsætter kurs mod Europa med sejr over Aston Villa

Aston Villa tabte igen i Premier League, og de ligger fortsat til nedrykning i Premier League.

Det var top mod bund, da Wolverhampton lørdag eftermiddag gæstede Aston Villa.

Wolverhampton blander sig således i toppen, hvor de kæmper for at få en plads i top fire og en billet til Champions League, mens Aston Villa før dagens kamp lå til nedrykning. Og det gør de stadig, da lørdagens opgør sluttede med en sejr til Wolverhampton.

Læs også:Solbakken: Klopp var ikke blevet mester med første taktikplaner

I første halvleg kunne ingen af de to mandskaber dog få hul på bylden og sende bolden i mål, men et kvarter efter pausen satte Leander Dendoncker gang i målscoringen.

Den belgiske Wolverhampton-spiller modtog bolden på kanten af feltet, og med en velplaceret afslutning sendte han bolden i mål ved den fjerneste stolpe.

Læs også:Spilforslag til Premier League: To hold på tavlen

Efterfølgende jagtede Aston Villa en udligning, men værterne kom ikke for alvor tæt på. Det sluttede i sidste ende med en 1-0-sejr til gæsterne Wolverhampton. 

Sejren betyder, at Wolverhampton overtager femtepladsen i Premier League og har tre point op til Leicester på tredjepladsen. Femtepladsen giver dog også adgang til europæisk fodbold. Leicester og de andre nærmeste konkurrenter har dog spillet en kamp færre.

Til gengæld er Aston Villa fortsat nummer 19 i Premier League, hvor de er á point med West Ham, som er over stregen. De øvrige bundhold har dog også spillet en kamp færre end Aston Villa. 

Læs også:Everton sendte Norwich tættere på Championship

Læs også:Har været rygtet til FCK: Her er prisen på IFK Göteborg-profil

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Barcelona og Juventus er enige om Arthur