Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansker om nødlidende tysk storklub: Jeg ved ikke, hvad de har gang i

HSV missede igen i denne sæson oprykning til Bundesligaen. Der undrer Andreas Albers, der dog glæder sig til at møde storklubben igen i næste sæson.

For Andreas Albers blev kampen mod Hamburger SV i september et vendepunkt. Han scorede sit første mål i tysk fodbold, og siden har han spillet en god første sæson. For HSV blev det sæsonens første - men langt fra sidste - pointtab efter et sent indkasseret mål.

Søndag eftermiddag stod det endegyldigt klart, at HSV misser oprykning til Bundesligaen for anden sæson i streg. Med uafgjort mod SV Sandhausen, der ikke havde noget at spille for, ville HSV få to playoffkampe mod Werder Bremen om en plads i den bedste række, men holdet tabte 5-1.

Læs også:Kæmpe flop: HSV ydmyget i skæbnekamp om oprykning

Albers både glæder, undrer og ærgrer sig over, at den fallerede storklub nu må tage til takke med endnu en sæson på anden række.

- Jeg ved ikke, hvad de har gang i. Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket, men jeg er da ærgerlig over, at det går dem, som det gør, selvom jeg personligt gerne vil møde dem igen i næste sæson, siger Andreas Albers til bulibold.dk.

Læs også:HSV smed sejren til sidst i vildt drama

- Men de får ikke gjort tingene færdigt, og når jeg ser deres kampe over hele sæsonen, så er jeg ikke overrasket, for jeg har haft en følelse af, at de hellere vil køre bolden rundt end køre på mod mål. Spillede de for fuld knald, kunne de score fire mål i hver kamp, men det har de ikke gjort, og det har vi også kunne mærke, de to gange vi har mødt dem.

Mens HSV altså sluttede sæsonen med en gedigen skuffelse, kan Albers se tilbage på et tilfredsstillende første år i Tyskland. Angriberen, der skiftede fra Viborg FF til Jahn Regensburg i sommeren 2019, har scoret otte mål og lagt op til seks i 2. Bundesligaen.

Læs også:Dansk angriber på udlandseventyr: Ser Danmark som et afsluttet kapitel

Læs også:Tidligere Silkeborg-stopper: Vil tjene så mange penge som muligt

Læs også:Brandvarm dansker scorede igen i 2. Bundesliga