Video : Tipsbladet
Superliga

Startopstillinger: N'Doye er med fra start i Aarhus

Startopstillingerne til søndagens sidste Superliga-opgør er tikket ind. Se, hvem der starter for AGF og FC København her.

Det er to hold, der har noget at revanchere, når AGF søndag aften får besøg af FC København på Ceres Park i Aarhus. 

Hjemmeholdet fik ødelagt en glimrende stime, da de i sidste runde tabte med 4-1 til AaB, mens FC København også har brug for at rejse sig efter 2-1-nederlaget til FC Midtjylland i Telia Parken. 

Nu er startopstillingerne tikket ind, og her er det særligt værd at bemærke, at FC København har Dame N'Doye med igen - endda fra start. Senegaleseren har ikke spillet en førsteholdskamp siden opgøret mod Celtic tilbage i februar.

Ståle Solbakken kan ligeledes glæde sig over, at anfører Carlos Zeca er tilbage fra karantæne. Han glider ind i startelleveren på bekostning af Nikolaj Thomsen. Det samme gør Ragnar Sigurdsson, der erstatter skadede Andreas Bjelland.

Hos AGF er der ikke de store overraskelser blandt David Nielsens foretrukne elleve. Nicolai Poulsen er tilbage fra karantæne og går direkte ind i startopstillingen, mens også Andreas Munksgaard er ny mand i startopstillingen. De erstatter henholdsvis Kevin Diks og Albert Grønbæk, der startede mod AaB. 

Der er kampstart klokken 20.00 i Aarhus. Startopstillingerne kan ses nedenfor.

Startopstillingerne til kampen mellem AGF og FC København

AGF (4-3-3): Eskelinen – Munksgaard, Hausner, Tingager, Højer – Hvidt, Poulsen, Blume – Thorsteinsson, Mortensen, Ankersen

Udskiftere: Kristensen, Links, Gerbach, Helenius, Lassen, Diks, Anbo

FC København (4-4-2): Johnsson – Varela, Nelsson, Sigurdsson, Bengtsson – Stage, Zeca, Falk, Thomsen – Daramy, N'Doye

Udskiftere: Grytebust, Papagiannopoulos, Bartolec, Biel, Mudrazija, Wind, Kaufmann