Video : Tipsbladet
Superliga

Nyt FCM-partnerskab: Vi er Skandinaviens mest innovative klub

FC Midtjylland har mandag indgået et samarbejde med mediefirmaet Dugout.

FC Midtjylland er godt kørende i den danske Superliga, men set med et internationalt perspektiv er klubben fortsat et stykke efter FC København. Det forsøger man nu at gøre noget ved.

Midtjyderne har i hvert fald indgået et samarbejde med det digitale mediefirma, Dugout, som sikrer klubben bedre muligheder for at engagere eksisterende fans og komme ud til nye målgrupper gennem originalt og eksklusivt indhold.

Læs også:Politiker undrer sig: Også forsvarligt med flere tilskuere i Vejle

Alt sammen kan det findes på dugout.com og firmaets globale netværk af medieplatforme.

- Hos FC Midtjylland glæder det os at blive en del af Dugout, da de er i gang med noget spændende og innovativt, som passer godt til vores værdier i Skandinaviens mest innovative klub. Vi udvikler os konstant som klub. Derfor er vi glade for udsigten til at kunne fokusere på en mere international tilgang sammen med Dugout, som uden tvivl er et perfekt match i den henseende, fortæller klubbens kommercielle direktør, Jacob Jørgensen.

Læs også:Glad AGF-stopper: Det giver genlyd, når du slår de store hold

Hos Dugout glæder man sig også over at få FC Midtjylland med i folden.

- FC Midtjylland er en førende klub i Danmark og repræsenterer endnu en stor signing for Dugout, da vi fortsætter med at vokse i Europa. Som resultat af klubbens store succes de senere år, er der øget international interesse, og dette partnerskab vil give FC Midtjylland mulighed for at drage fordel af dette ved at tilbyde målgrupper engagerende indhold igennem Dugouts platforme og internationale netværk, lyder det fra Elliot Richardson, der er bestyrelsesformand i Dugout.

Dugout er ejet af de største klubber i verden, hvor FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, AC Milan, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Bayern München og Juventus alle er blandt de stiftende medlemmer.

I 2017 blev FC København den første nordiske klub, der blev medlem af Dugout.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 31. spillerunde

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Åben medaljekamp og kæmpe krise

Læs også:Politiet roser AGF-fans: Vi har gode fans i Aarhus