Video : Tipsbladet
Serie A

Bænkede Eriksen igen: Jeg skal gøre det, der er bedst for Inter

Antonio Conte har ikke haft Christian Eriksen i startopstillingen i Inters seneste to kampe og vil se mere fra den danske midtbanespiller.

Inter sikrede sig mandag aften en sejr over Torino i Serie A, og størstedelen af den kamp så danske Christian Eriksen fra bænken. Først i de døende minutter blev danskeren skiftet ind, og det var anden kamp i træk, hvor den danske kreatør måtte nøjes med få minutter på banen.

Efter mandagens kamp satte cheftræner Antonio Conte ord på Eriksens bænkning og forklarede, at danskeren skal blive bedre og mere stabil.

- Han skal holde et vist niveau. Han forbedrer sig, og han er klar over, at han er skiftet til en ambitiøs klub, der kræver meget af ham. Forventningerne er store i Italien. Jo større et navn du er, desto mere kræver folk af dig, siger Antonio Conte til Sky Sport Italia og fortsætter:

Men selvom der er store forventninger til Christian Eriksen, vil Antonio Conte altså ikke garantere ham en plads i startopstillingen.

- Jeg har arbejdet i England, og der er tilværelsen mere behagelig og fredelig. Eriksen er dedikeret og har det godt, men jeg skal gøre det, der er bedst for Inter. Når jeg vælger en spiller, ser jeg ikke på, hvad de hedder.

Hiditl står Christian Eriksen noteret for tre mål og tre oplæg på 16 kampe for Inter.