Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær efter sen skuffelse: Vi fortjente nok ikke de tre point

Ole Gunnar Solskjær erkender, at Manchester United formentlig ikke fortjente de tre point mod Southampton mandag.

Manchester United havde muligheden for at overtage tredjepladsen i Premier League, hvis de mandag aften besejrede Southampton, men det mislykkes i sidste øjeblik.

I det sjette overtidsminut udlignede Michael Obafemi til 2-2 for Southampton, og De Røde Djævle måtte i sidste ende nøjes med blot et point. Det efterlader dem på femtepladsen i Premier League, men ifølge cheftræner Ole Gunnar Solskjær havde de formentlig ikke fortjent sejren. 

Læs også:Schmeichel undskylder efter Bournemouth-ydmygelse

- Det er det værste tidspunkt, man kan indkassere et mål, men det sker i fodbold, siger Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports og fortsætter:

- Man må bare tage det, fordi vi har vundet så mange kampe på den måde selv. Det er alt sammen en del af læringen for dette hold at sidde i omklædningsrummet og være virkelig skuffet, efter at man troede, at man havde sikret tre point. Men vi fortjente nok ikke tre point i dag. De spillede godt. De er fysiske, meget fit. Vi fik aldrig rytmen i vores pasningsspil, især da vi kom på 2-1, men vi skabte chancer og spillede noget fantastisk fodbold til tider.

Læs også:Ståle Solbakken har SMS'et med Ole Gunnar Solskjær

Med tre spillerunder igen er Manchester United fortsat blot ét point efter Chelsea, der er nummer tre i Premier League. De er også á point med Leicester, men har en værre målscore. 

Læs også:Tidligere Bayern-boss: Højbjerg har ikke levet op til forventningerne