Video : Tipsbladet
Superliga

15-årig midtbanespiller får kontrakt i OB

Ung midtbanespiller får treårig kontrakt i OB.

I foråret har OB – dels som følge af skader – satse på mange unge spillere, og talentsatsningen i den fynske klub er også til at se i deres transferageren. Onsdag formiddag forlængede de således med U19-topscorer Rasmus Nissen, og nu giver de endnu et talent en kontrakt.

Midtbanespiller Markus Jensen fylder således 15 år i dag, onsdag, og det har han fejret ved at skrive under på en treårig kontrakt med OB.

Efter sommerferien skal midtbanespilleren spille U17, og der er store forventninger til den unge midtbanespiller i Ådalen.

- Vi er vildt glade over at have lavet en treårig aftale med Markus. Han er en spiller, som er rigtig spændende og talentfuld. Han har en fantastisk vilje og passion for fodbold og for at udvikle sig hver eneste dag.

- Derudover er han en knægt, som rent offensivt har nogle værktøjer, der ikke er ret mange, som besidder. Han kan sparke godt med begge ben, men hans måske største spidskompetence er hans split-vision, hvor han har en evne til at se nogle ting og muligheder på fodboldbanen, som andre ikke ser.

- Han skal arbejde med sin fysik, for det bliver noget andet fodbold for ham nu, hvor det bliver U17-Liga. Her spiller man fodbold på en anden måde, og han skal bruge det første halve år til at finde ud af, hvad U17-fodbold er, så han også her kan have overskuddet til at bringe sine spidskompetencer i spil, selvom det er mere fysisk betonet. Vi forventer os meget af Markus, og vi er fantastisk glade for at have lavet en aftale med ham, siger Tonny Hermansen, der er tekniske chef på klubbens akademi.

Markus Jensen kalder selv kontraktforlængelsen for en drøm, der er gået i opfyldelse. 

Læs også:Anføreren forlænger i SønderjyskE

Læs også:19-årigt angrebstalent forlænger med OB