Video : Tipsbladet
1. division

HB Køge forlænger med erfaren kantspiller

HB Køge holder på den tidligere Superliga-spiller.

Martin Vingaard lægger støvlerne på hylden efter denne sæson, men HB Køge holder nu på en af deres andre erfarne spillere.

Således har kantspiller Stephan Petersen sat sin signatur på en ny aftale med HB Køge, og den vil holde ham i klubben indtil årsskiftet. Den oprindelige aftale stod til at udløbe efter denne sæson. Det meddeler HB Køge på sin hjemmeside.

Læs også:Martin Vingaard stopper karrieren: Lysten er blevet mindre og mindre

Den 34-årige kantspiller har spillet 231 kampe i den bedste danske række for FC Nordsjælland, AGF og Silkeborg IF, og han er en rollemodel for de yngre spillere i HB Køge. Det siger Per Rud, direktør i HB Køge.

- Selvom Stephan kun har været i HB Køge i et enkelt år, så er han en kulturbærer her. Han tog sine første skridt som professionel i Køge Boldklub for 15 år siden, og har siden haft en flot karriere i toppen af dansk fodbold.

- Han har stor erfaring, og arbejder benhårdt, og kan dermed være med til at vise vejen for vores yngre spillere, der kan lære meget af Stephan. Jeg er derfor glad for at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet i et halvt år mere, fortæller Per Rud ifølge klubbens hjemmeside.

I denne sæson har Stephan Petersen spillet 23 kampe for HB Køge, der er nummer otte i NordicBet Ligaen.