Brentford kunne igen ikke stå for presset: Kiksede mod bundhold

Den direkte oprykning blev endelig kikset af Brentford, som nu skal i playoff om den sidste plads.

Efter en lang sæson kunne den engelske danskerklub Brentford onsdag aften sikre sig direkte oprykning og alt det, som følger med sådan noget. Det krævede dog, at de fik sig et bedre resultat end West Bromwich, men det gik ikke.

West Bromwich selv spillede 1-1, og derfor ville en sejr føre Thomas Franks hold op i Premier League, men i stedet endte det med et nederlag på 1-2 til bundholdet fra Barnsley, som betyder, at Brentford har tabt deres to sidste kampe.

Barnsley kom foran i kampen fire minutter før pausen, da Styles sendte bolden i kassen. Efter pausen vågnede Brentfords mandskab mere op og fik da også udlignet, da Da Silva bankede bolden i netmaskerne.

Herefter var Brentford bare ét mål fra at rykke op, og der blev presset meget på, men i stedet for, at det var Brentford, som kunne juble, så sparkede Oduor bolden i mål til så stor jubel blandt Barnsley-spillerne, at man skulle tro, at det var dem, som kæmpede for oprykning. I stedet kan de nok se sig selv ende med at blive reddet.

De to direkte oprykkere er Leeds og West Bromwich, mens Brentford nu skal spille playoff om den sidste plads. Det skal de sammen med Fulham, Cardiff og Swansea, hvor holdene bliver sat sammen i semifinaler, og derefter en finale, hvor den sidste oprykker bliver fundet.

Med i kampen var både Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Emiliano Marcondes, mens Mads Andersen tørnede ud for Barnsley.