Video : Tipsbladet
Superliga

Friis: Der er ikke noget quick-fix i fodbold

AaB-cheftræner Jacob Friis kan ane succesen af det hårde arbejde på træningsbanen.

Det blev ikke til medaljer i 3F Superligaen for AaB i denne sæson, men ifølge cheftræner Jacob Friis er der ikke nogen hurtig opskrift på succes i fodbold.

Det fortæller han til Nordjyske.

Inden sæsonens sidste kamp mod FC Midtjylland søndag har AaB høstede 13 point i mesterskabsspillet. Den fine pointhøst er dog ikke det eneste, Friis bider mærke i ved sæsonafslutningen.

- Og når vi går laget ned under tallene, så kan vi også se nogle positive tendenser, og det er det, der skal bære det lange, seje træk for holdet i fremtiden. Der er ikke noget quick fix i fodbold - jo, hvis du fik 200 millioner, det kunne nok hjælpe lidt - men ellers er det det hårde arbejde på træningsbanen, der skal give resultat, og det synes jeg, vi kan se, at det gør, siger AaB-cheftræneren.

Indeværende sæson er mere eller mindre ovre for både FC Midtjylland og AaB, hvor førstnævnte har vundet det danske mesterskab, mens AaB spiller om at blive nummer fire eller fem i 3F Superligaen.

Trods den manglende "gulerod" i form af medaljer vil AaB og Friis gerne ud og gøre det svært for midtjyderne i sæsonens sidste kamp.

- Vi vil meget gerne dryppe lidt malurt i bægeret hos dem, men det bliver ekstremt svært, for vi er ikke de seneste, der har haft problemer med dem i denne sæson. Alle har virkelig svært ved at score imod dem, så de bliver en hård nød at knække.

AaB har tabt til FC Midtjylland i de to holds seneste fem indbyrdes opgør.

Søndagens opgør mellem AaB og FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 19.00 på MCH Arena.