Video : Tipsbladet
Benelux

Nederlag har fået Thorup til at tænke: Er presset et problem for spillerne?

Jess Thorup har spurgt sine spillere, om det store pres i Gent har været medvirkende til klubbens seneste nederlag.

Jess Thorup og Gent fik en skidt start på den nye sæson, da STVV søndag besejrede de belgiske vicemestre med 2-1.

Thorups tropper kom tidligt bagud, ligesom det havde været tilfældet i generalprøven mod Zulte Waregem, og man formåede aldrig at rejse sig efter Yuma Suzukis scoring blot to minutter inde i kampen.

- Ligesom mod Zulte Waregem kom vi hurtigt bagud. Mentalt er det rigtig svært. Jeg håber, vi har lært af det. Vi skal have point og vinde kampe - det er sådan, vi kommer tilbage på sporet, fortæller han til Het Nieuwsblad og uddyber:

Læs også:Dansk træner fortsætter succesen i Liverpool: Forlænger kontrakten

- Men spillerne bliver nødt til at acceptere, at der bliver lavet fejl. Vi er ikke inde i samme rytme som for et halvt år siden endnu, men man skal kæmpe som et hold og som en enhed. Derefter kan vi fokusere på at spille god fodbold. Jeg er glad for, at vi kan revanchere os igen allerede på lørdag. Det ser jeg frem til.

Den tidligere FC Midtjylland-træner har inden sæsonstart givet udtryk for, at klubben agter at kæmpe med om det belgiske mesterskab, og nederlaget fik Thorup til at overveje, om det har påvirket spillerne.

- Jeg mener, at hvis man ambitioner om at blive nummer et, skal man være i stand til at leve med forventningen om, at man vinder hver eneste kamp.

Læs også:Klubchef: Joakim Mæhle er meget eftertragtet

- Jeg spurgte også spillerne: er det et problem, at der er pres på? Det er vi nødt til at tage med i overvejelserne. For nogle af drengene er det utvivlsomt en ny situation, og de er nødt til at tilpasse sig den. Nogle gange tager det bare tid, men sådan er det i en klub som denne.

Gent får lørdag besøg af KV Kortrijk.

Læs også:Genk-boss: Mæhle skal være hos os yderligere to år

Læs også:Paul Onuachu på pletten i Genk-sejr

Læs også:Stort tab for Jess Thorup: Lille køber Gents guldfugl