Lyngby sejrede sikkert i Hvidovre-test

Lyngby Boldklub sejrede i deres anden testkamp i træk.

Lyngby Boldklub har godt gang i forberedelserne til den kommende Superliga-sæson, og De Kongeblå har især fået gang i offensiven.

I sidste weekend vandt de med 4-3 over HIK, og lørdag eftermiddag spillede de deres anden testkamp, da de mødte Hvidovre. Og her vandt Lyngby med hele 3-0.

Lyngby fik først sendt bolden i mål i slutningen af første halvleg, da Andre Riel headede Superliga-mandskabet i front efter et skarpt indlæg af Frederik Gytkjær. Dermed kunne de gå til pause med en føring, og det så længe ud til, at det ville blive kampens eneste mål.

Men før tid trådte Lyngby på speederen og udbyggede føringen. Først gjorde Emil Nielsen det til 2-0 på et straffespark, som Willads Delvin havde fremtvunget, og derefter scorede Gustav Marcussen til slutresultatet 3-0 med en afslutning fra tæt hold.

Det var altså Lyngbys anden sejr i træk, og de kan fortsætte stimen i næste weekend, hvor de møder Fremad Amager i deres tredje testkamp.