Video : Tipsbladet
Serie A

Berlusconi er sikker: Gytkjærs Monza er fremtiden

Silvio Berlusconi fastslår, at Monza hører til fremtiden og satser på oprykning til Serie A.

Tilbage i 80'erne overtog Silvio Berlusconi et kriseramt AC Milan, som han siden løftede op til at blive Europas bedste hold med fem Champions League-triumfer med ham som præsident i klubben.

Siden solgte han klubben, og nu er det Serie B-oprykkerne fra Monza, der er Berlusconis nye projekt. Her sigter han mod toppen og ser frem mod en lys fremtid med holdet, som har forstærket sig med den danske angriber Christian Gytkjær denne sommer.

- Milan har været min store kærlighed i mit liv. De har haft en gloværdig fortid, og de vil altid være i mit hjerte, siger Berlusconi til Il Giornale og fortsætter:

- På den anden side er Monza nutiden og fremtiden, og jeg lever for fremtiden, lyder det fra den 83-årige klubejer.

Selvom Monza spillede i Serie C i den seneste sæson, så har de en klar målsætning om, at de skal lave endnu en oprykning allerede i den kommende sæson, hvorefter de er klar til at spille i den bedste italienske række.

Det kan de få en forsmag på allerede på lørdag, hvor Monza skal møde netop Milan i en testkamp, hvor det også bliver første gang, at Silvio Berlusconi skal møde sin gamle klub med sin nuværende.