Video : Tipsbladet
Landshold

Simon Kjær sendt på bænken mod England efter aftale med Milan

Landsholdsanfører Simon Kjær må tage plads på bænken mod England, efter hans italienske klub har talt med landstræner Hjulmand,

Det er sjældent, at Simon Kjær går glip af en landskamp, hvis det ikke handler om en skade. Tirsdag aften må man dog se langt efter anføreren, da Danmark gik på banen mod England. 

Det var der dog en meget god grund til. Det gør landstræner Kasper Hjulmand klart i et interview med Kanal 5.

Læs også:Simon Kjær og Milan tæt på stortalent: Lægetjek onsdag morgen

- Simon (Kjær red.) er en af spillerne fra Italien, der ikke har trænet så meget, så vi har snakket med den medicinske stab og Milan, og hvis vi kunne få ham igennem én kamp, var de glade - og vi var glade, fortæller landstræneren.

Endvidere slår den danske landstræner fast, at det bestemt ikke var en sjov opgave, da han skulle fortælle Simon Kjær, at det ikke ville blive til en startplads mod englæderne.

Læs også:Straffespark redder sejr til Danmarks U21-hold mod Nordirland

- Det var virkelig hårdt at sige, at han ikke skulle spille, fordi jeg synes, at ham og Andreas Christensen simpelthen var så stærke i sidste kamp, siger han og fortsætter:

- Når man ser vores anfører på den måde - og på det niveau - så er det hårdt ikke at have ham med igen, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Simon Kjær er dog på bænken, ligesom det også er tilfældet for Tottenhams Pierre Emile Højbjerg, som ligeledes er røget ud af startopstillingen.

Læs også:Inviterede damer på hotellet: Nu undskylder Mason Greenwood

Læs også:Katastrofale seertal til Kasper Hjulmands debut