Video : Tipsbladet
1. division

Officielt: Esbjerg fB henter tidligere FCN-spiller

Esbjerg fB skriver kontrakt med midtbanespilleren Christian "TK" Køhler.

Christian "TK" Køhler har været til prøvetræning i Esbjerg fB, og den er gået så godt, at vestjyderne nu har tilknyttet den 24-årige midtbanespiller.

Esbjerg fB oplyser på klubbens hjemmeside, at Christian "TK" Køhler har underskrevet en kontrakt for resten af indeværende sæson.

Læs også:Jakob Ankersen: Hvis ikke for corona, var jeg nok ikke i EfB

- Christian Køhler er en dygtig midtbanespiller, som besidder et godt overblik og tekniske færdigheder, der passer godt til vores spillestil her i EfB. Køhler leverede et godt indtryk både på og uden for banen, da vi havde ham på besøg før sæsonstart, og vi er overbeviste om, at det bliver et godt samarbejde, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Midtbanespilleren, der senest har tørnet ud for Trelleborg i Sverige, er glad for at være tilbage i Danmark.

Læs også:Esbjerg lejer dansk spiller i Holland: Har fulgt ham tæt i flere år

- Jeg glæder mig til at komme i gang i EfB, og er sikker på, det er et godt match. Jeg er ambitiøs, og det samme er klubben, så jeg tror på, det bliver rigtig godt, og jeg kan ikke vente -med at møde mine nye holdkammerater og give den alt på træningsbanen og i kamp, siger han.

Christian "TK" Køhler fik sin fodboldmæssige opdragelse i FC Nordsjælland, og han nåede at spille 28 kampe for Farum-klubben, inden han forlod den i sommeren 2017.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:FC Midtjylland-kant skal ingen vegne: Hvorfor skulle jeg skifte?

Læs også:Officielt: Vendsyssel henter tårnhøj canadier