Video : Tipsbladet
Superliga

Jesper Langes trænerambitioner: Jeg drømmer om at få en rolle som Duncan

Den tidligere Superliga-angriber Jesper Lange drømmer om en karriere som fodboldtræner. I første omgang gerne som assistent eller angrebstræner, som Morten "Duncan" Rasmussen er i FC Midtjylland.

Det er nogle år, siden Jesper Lange forlod dansk fodbolds bedste række, men stod det til ham selv, var han snart tilbage. Han siger i et interview med ligabold.dk, at han ville være klar til at tage et job i Superligaen eller 1. division med det samme.

Det skulle dog ikke være som cheftræner. Lange satser i første omgang på at blive assistenttræner eller træner med fokus på et område. Lidt ligesom Thomas Grønnemark er indkasttræner, eller Morten "Duncan" Rasmussen er angrebstræner i FC Midtjylland.

Læs også:Efter tre operationer: Jesper Lange stopper karrieren

- Jeg er egentlig klar fra i morgen, hvis du har jobbet til mig, men det er også en proces. Morten Nordstrand har eksempelvis fået en rolle i FCK, der også lidt spreder sig ud på akademiet.

- Morten "Duncan" Rasmussen er ansat som angrebstræner i FC Midtjylland, men også på akademiet i FC Midtjylland. Jeg har eksempelvis ikke indsigt i, hvilke træningsmetoder som Morten ‘Duncan’ bruger, men det er da sådan en rolle, som den er beskrevet, som jeg drømmer om at få, siger Jesper Lange til ligabold.dk.

Læs også:Middelfart fortsætter markant oprustning: Henter Jesper Lange

Morten Nordstrand er individuel træner for angriberne på FC Københavns U13-U17-hold, mens "Duncan" ganske rigtig er angrebstræner fra U17 op til Superliga-mandskabet hos FCM.

Jesper Lange er stadig aktiv i Jyllandsserien i Esbjerg-forstadsklubben Sædding/Guldager IF. Samme sted laver han individuel træning, mens han også er tilknyttet akademiet i sin tidligere klub Esbjerg fB. Han har også erfaring som spillende assistenttræner i Ringkøbing IF.

Læs også:Jesper Lange bliver spillende assistenttræner i 2. divisionsklub

Læs også:Jesper Lange skal på klubjagt igen: Forlader 2. divisionsklub

Læs også:Jesper Lange meldes klar for ny 2. divisionsklub