Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen før FCK: Kan måle os mod de bedste

David Nielsen glæder sig til opgøret mod FC København, hvor AGF får mulighed for at måle sig mod de bedste spillere i Superligaen.

AGF er kommet fornuftigt fra land i indeværende Superliga-sæson, og vinder man søndag over FC København, kan århusianerne gå i spidsen af rækken.

Og det er en kamp, som cheftræner David Nielsen glæder sig rigtig meget til, for han føler endnu ikke, at man har prøvet sig selv af mod de bedste spillere i ligaen.

- Vi kommer til at møde et hold fyldt med kvalitet. De er dygtige, og de er helt sikkert også i en situation, hvor de kommer med alt for at gøre det svært for os. Vi glæder os helt vildt til kampen - også for at se vores eget niveau målt op mod de bedste spillere i ligaen. Det er altid godt.

Læs også:Prip savner held til Horsens: Vi har manglet marginalerne

- Vi er kommet et pænt stykke de første fem kampe, og vi har set nogle gode ting fra os selv, men vi mangler også at spille mod de bedste spillere i ligaen, og det glæder jeg mig meget til, siger han til AGF TV.

AGF vandt begge kampe mod FCK i mesterskabsslutspillet i sidste sæson, men David Nielsen har stor respekt for søndagens modstander.

- Vi havde et godt tag på dem inde i Parken, hvor vi selvfølgelig spiller en god kamp, men hjemmekampen vinder vi på en fejl af deres målmand. Det var en fuldstændig lige fodboldkamp, hvor de også havde perioder med stor dominans.

Læs også:AGF-målmand blev testet positiv: Resten er uden corona i ny test

- Så vi har stor respekt for dem, men vi har også en ekstrem tro på os selv, og at vi kan matche deres intensitet og har nogle af de ting, der skal til for at gøre ondt på dem.

Kampen fløjtes op klokken 18.00.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Læs også:Hjalte Bo Nørregaard udtager 17-årig angriber: Kan få debut mod AGF

Læs også:Derfor ønsker Liverpool ikke møde FC Midtjylland i Champions League