Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Kontraktløs forsvarsspiller rygtes til Liverpool

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Anel Ahmedhodzic fra Malmö FF til Chelsea
Note
: Den tidligere Hobro-stopper Anel Ahmedhodzic har i den seneste tid været rygtet til Chelsea og AC Milan, og nu skal den engelske storklub have indledt samtalerne med spillerens lejr.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Oliver Giroud fra Chelsea til Inter
Note
: Han har længe været rygtet til Inter, og italienerne er stadig interesserede i franske Olivier Giroud. Antonio Conte vil prøve at lokke angriberen til Milano i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Daryl Janmaat til Liverpool
Note
: Daryl Janmaat er aktuelt uden kontrakt, og måske skal han snart til Liverpool. Det forlyder, at Georginio Wijnaldum har anbefalet højrebacken til Liverpool-ledelsen, efter at klubben er blevet hårdt ramt af skader i forsvaret.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TeamTalk

Alejandro Balde fra FC Barcelona til Chelsea eller Liverpool
Note
: Den talentfulde venstre back Alejandro Balde, 17 år, har imponeret i UEFA Youth League og har fået et par engelske bejlere i Chelsea og Liverpool.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Tottenham forlænger med Son Heung-min
Note
: Han har scoret otte mål på otte kampe i Premier League i denne sæson, og nu kan Son Heung-min også score en ny lukrativ kontrakt. Parterne skal begynde forhandlingerne om en kontrakt, der skal gælde som minimum til 2026 og give en ugeløn på knap 1,6 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Paul Pogba forlader Manchester United
Note
: Paul Pogba har længe været rygtet væk fra Manchester United, og næste sommer kan det endelig ske. Med franskmandens kontraktudløb i 2022 in mente har United efter sigende planer om at sælge ham til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Talksport

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Christian Eriksen vender 'hjem'

Cristiano Ronaldo fra Juventus til Manchester United
Note
: Til gengæld overvejer Cristiano Ronaldo at vende tilbage til Manchester United, forlyder det. Juventus skal nemlig være klar til at sælge portugiseren næste sommer, hvor også Paris Saint-Germain er interesserede. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Jack Wilshere til Rangers
Note
: Jack Wilshere står uden kontrakt i øjeblikket, men han er tæt på at have fremtiden på plads. Rangers skal være favoritterne til at gafle den tidligere landsholdsspiller, mens også Aston Villa og Fulham skal være interesserede i den 28-årige brite.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Læs også:Bayern-profil skadet efter voldsom tackling: Ude resten af 2020

David Alaba fra Bayern München til Liverpool
Note
: Liverpool er hårdt ramt af skader i forsvaret, men de får angiveligt ikke lov til at hente David Alaba i januar. Bayern München er nemlig ikke klar til at sælge, selvom hans kontrakt udløber til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild