Video : Tipsbladet
Premier League

Woodward freder Solskjær efter hård periode for United

Manchester United-toplederen Ed Woodward har ingen planer om at stoppe Solskjærs arbejde i klubben.

Manchester United har mere eller mindre underpræsteret konstant siden Sir Alex Ferguson forlod jobbet som manager for klubben i 2013. Siden har der været fire forskellige managers ansat, og for tiden er det norske Ole Gunnar Solskjær, der står i spidsen for dem.

Det har gået op og ned for nordmanden, og i øjeblikket er problemerne tydelige med en halvskidt plads i Premier League som nummer 14, ligesom de tabte til tyrkiske Istanbul Basaksehir i Champions League.

Læs også:Rafael van der Vaart revser United: Jeg ville ikke finde mig i det

Det har fået spekulationerne om en fyring af Solskjær til at blusse op, men hvis det står til United-bossen Ed Woodward, så kan manageren være helt rolig. Det skriver blandt andet Sky Sports.

- Der er stadig meget hårdt arbejde foran os for at skabe mere stabilitet på banen, men vi forholder os absolut opsatte på at blive på den positive vej, som vi er på under Ole, da holdet fortsætter med at udvikle sig, siger han og fortsætter om klubbens generelle situation under coronakrisen:

Læs også:Ole Gunnar Solskjær raser over tidligt spilletidspunkt

- Vi savner at spille foran vores fans, og vi arbejder sammen med myndighederne på at sikre, at fansene kan komme sikkert tilbage så hurtigt som muligt, lyder det fra Ed Woodward.

Tidligere er det kommet frem, at Manchester Uniteds indtægter er faldet voldsomt som følge af coronaen, men Woodward lader ikke til at have ondt af sig selv og peger på, at det ikke er alle klubber, der er ligeså økonomisk rubuste som dem.

Ole Gunnar Solskjær har været manager for Manchester United siden december 2018.

Læs også:Det er en joke: Solskjær tordner mod Premier League

Læs også:Bruno Fernandes fik Manchester United tilbage på sporet

Læs også:Stort medie: Solskjær får lov at fortsætte i Manchester United