Video : Tipsbladet
Superliga

- Vil have mere spilletid i AGF

Nicklas Helenius føler sig klar til at få mere spilletid i AGF.

Patrick Mortensen er det sikre førstevalg i AGF's angreb, og århusianerne nyder særdeles godt af den 31-årige nummer 9, der har scoret seks mål i denne sæson.

For Nicklas Helenius betyder Patrick Mortensens succes imidlertid, at der kun er begrænset spilletid tilbage til ham.

29-årige Nicklas Helenius kom til AGF i sommeren 2019, og han har foreløbig været på banen i 36 Superliga-kampe for de hvide - blot syv gange er han startet inde. I denne sæson har han været bænket fra start i alle ni kampe.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AGF

Angriberen understreger, at han ønsker Patrick Mortensen alt det bedste, men samtidig lægger han ikke skjul på, at han savner spilletid.

- Jeg ser selvfølgelig gerne mig selv som starter, og føler også, at jeg er klar til det. Jeg vil yde en indsats for AGF. Det er dét, jeg har fokus på. Jeg tager én dag ad gangen, for jeg har stadig en alder og et vist niveau til det.

- Jeg har været nogle pæne steder i karrieren, og jeg føler, jeg har fået den her tidligere energi tilbage i kroppen, og jeg føler, jeg kan alt igen. Det er den spiller, jeg kender mig selv som, og jeg synes, jeg har et niveau nu, der gør, at jeg kan spille mere. Jeg føler mig klar til det, siger Helenius til morethanaclub.dk.

Nicklas Helenius er en bundrutineret herre i Superliga-regi, hvor han foruden AGF har optrådt for AaB, Silkeborg IF og OB. Han står noteret for 261 kampe i Danmarks bedste række med 71 mål til følge. 

Læs også:Langer ud efter FCK-ledelsen: Med dette setup er dominansen i fare

Angriberen har kontrakt med AGF frem til sommeren 2022.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 9. spillerunde

Læs også:AGF vil have et nyt stadion uden sidestykke

Læs også:FC Midtjylland-profil afslører: Brøndby ville have mig