Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til CL: Firedobbelte spiller-specials

Mål? Assist? Skud på mål? Eller gule kort? Tirsdagens udvalg har lidt for enhver smag.

Tirsdag kl. 18.55
Lokomotiv Moskva – RB Salzburg
Mergim Berisha scorer
2,50 @ NordicBet

Kun en sejr tæller for RB Salzburg, som skraber bunden i Gruppe A med bare et enkelt, selv om man har scoret syv gange i fire kampe. Det er nemlig defensiven den er gal med for østrigerne, som kun overgås af FC Barcelona, når det handler om afslutninger inden for målrammen efter de første fire kampe.

Den varme mand hos RB Salzburg hedder Mergim Berisha. Den 22-årige serber har allerede bidraget med to scoringer og en assist i sine tre CL-kampe fra start, mens det i ligaen er blevet til fem mål i seks kampe fra start. Berisha har scoret fem mål i de sidste syv kampe på tværs af alle turneringer, så han bliver buddet på en målscorer hos offensivt indstillede RB Salzburg til markedsledende 2,50.

Tirsdag kl. 21.00
Atlético Madrid – FC Bayern
Yannick Carrasco har mindst tre skud på mål
2,30 @ Betfair

Yannick Carrasco har endnu ikke scoret i Champions League, men det er altså ikke viljen til at forsøge, der mangler. Alene i sidste kamp blev belgieren noteret for syv afslutninger, så han nu er noteret for ni af slagsen i to kampe. Det giver et snit på 4,5, som kun overgås af Lionel Messi, Erling Haaland og Munir El Haddadi.

FC Bayern sparer flere profiler til kampen mod Atlético, men selv i stærkeste formation er sydtyskernes defensiv gavmild: kun fem hold har indkasseret flere mål imod sig end FC Bayern, der i gennemsnit tager imod knap 15 afslutninger per kamp. Diego Costa er ude, mens Luis Suarez er testet positiv for corona. Det lugter af masser spilletid til Carrasco, som bør havde gode chancer for at komme frem til mindst tre afslutninger til pæne odds 2,30.

Tirsdag kl. 21.00
Gladbach – Inter
Lars Stindl leverer en assist
5,80 @ Danske Spil

Gladbach har scoret ufatteligt 14 mål i de første fire kampe i Gruppe B, der ellers ikke på papiret er helt let. I weekenden slog man så Schalke 04 med 4-1 i en kamp, hvor topscorer Plea vendte tilbage, mens Stindl fik en pause. Det ventes dog, at begge er med fra start imod Inter, som nok er overvurderet en smule her.

Det er i hvert fald langt fra utænkeligt, at velspillende Gladbach kommer på tavlen. Det er sket 19 gange i de sidste fem kampe, hvor Stindl i øvrigt har været blandt sit holds bedste spillere. Han har især sprudlet fra pladsen som 10’er i Champions League, hvor det er blevet til assists i de sidste to kampe. Får Stindl atter den plads fra starten bag Plea, ligner Danske Spils odds 5,80 en flot betaling på nok et oplæg fra den 32-årige tysker.

Tirsdag kl. 21.00
Atalanta – FC Midtjylland
Frank Onyeka får en advarsel
3,00 @ Betfair

Anbefalingen var at spille på et måloplæg fra Alejandro Gómez, men den lille troldmand scorede selv og har siden blot lagt op til to mål i de følgende syv kampe. Odds 2,55 (Danske Spil) frister derfor ikke voldsomt, mens et mål fra argentineren til det klart markedsledende odds 2,90 samme sted forekommer mere værdiholdigt.

Valget er dog faldet på et tredje spil ud fra en tanke om, at et delvist afbudsramt FCM-hold får en hed aften i Italien. Og det kan sagtens gøre, at Frank Onyeka må tage de skrappe midler i brug. Midtbanemanden står noteret for to gule kort i seks Superliga-kampe, mens han har set gult tre gang i otte europæiske kampe denne sæson. Odds 3,00 på, at han får nok en advarsel mod de rapfodede italienere er godkendt.