Video : Tipsbladet
Champions League

Danskerkasse nomineret til ugens mål i Champions League

Alexander Scholz' mål for FC Midtjylland er nomineret til ugens mål i Champions League.

Med et brag af et mål var forsvarsspiller Alexander Scholz med til at sikre FC Midtjylland deres første point i Champions League tirsdag aften, da de spillede uafgjort mod Atalanta tirsdag aften.

Og det mål var ikke kun med til at sikre midtjyderne point. Det var også en af rundens flotteste scoringer. 

Det mener UEFA i hvert fald, eftersom de efterfølgende har valgt Alexander Scholz’ kanonkasse som en af fire nominerede til rundens mål i turneringen.

De øvrige nominerede er Mohamed Mady Camara fra Olympiakos, som scorede et mod Olympiakos, mens Irhan Can Kahveci fra Istanbul Basakasehir er nomineret for sit flotte frisparksmål i nederlaget til RB Leipzig onsdag aften. Den fjerde og sidste nominerede er superstjernen Antoine Griezmann, som scorede med hælen i FC Barcelonas sejr over Ferencvaros onsdag.

Foruden Alexander Scholz kom danske Yussuf Poulsen og Martin Braithwaite også på tavlen for henholdsvis RB Leipzig og FC Barcelona i den netop overståede Champions League-runde. De to mål er dog ikke nomineret.

Se eller gense Alexander Scholz flotte langskud mod Atalanta i videoen øverst i artiklen, og se de fire nominerede til ugens mål nedenfor.

Læs også:Skadet Liverpool-stjerne ventes ude mod FC Midtjylland

Læs også:Yussuf Poulsen scorer i dramatisk Leipzig-sejr

Læs også:Superliga powerranking: Målene sejler ind

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC Nordsjælland

Læs også:Optakt: OB - AaB