Benelux

Bomber videre: Paul Onuachu med hattrick i storsejr

Paul Onuachu fortsætter sin forrygende målform i Belgien.

Genk hentede en stor sejr over Eupen i den belgiske liga onsdag aften, og især Paul Onuachu spillede en hovedrolle i kampen.

Den nigerianske angriber scorede således i hattrick og udbyggede dermed sin føring på topscorerlisten i den belgiske liga Inden onsdagens kamp havde den tidligere FC Midtjylland-angriber scoret 15 mål, hvilket var to mål mere end den nærmeste forfølger, Thomas Henry fra OHL.

Og med tre mål onsdag er den føring nu øget til fem mål, hvorfor Paul Onuachu altså har direkte kurs mod en topscorertitel.

Det første af hans tre mål i sejren over Eupen scorede han i slutningen af første halvleg, hvor han bragte Genk på 2-1. I anden halvleg scorede han yderligere to gange - begge gange på straffespark - til slutresultatet 4-1.

Paul Onuachu står nu noteret for 18 mål og to oplæg på 18 ligakampe i denne sæson, mens Genk er på andenpladsen i ligaen. De har blot et point op til de forsvarende mestre Club Brugge på førstepladsen.