Video : Tipsbladet
Superliga

OB-stopper om trænerstop: Man havde forberedt sig lidt på det

Det kom ikke som et chok for OB-truppen, at Jakob Michelsen forlader klubben til sommer.

OB meddelte for knap en uge siden, at Jakob Michelsen ikke får forlænget sin kontrakt og altså stopper som klubbens cheftræner til sommer. For mange Superliga-følgere var den nyhed nok ikke overraskende.

I løbet af de seneste måneder har det nemlig været fremme, at OB har været på udkig efter en ny træner, og at Jakob Michelsen og OB ville gå hver til sit lå i kortene.

Læs også:Tidligere Superliga-topscorer træner i divisionsklub: Må se, om jeg kan bruges

Spillertruppen i den fynske klub blev da heller ikke helt overraskede over, at de skal have ny træner til sommer. Det fortæller Jeppe Tverskov til fanmediet obstruktion.dk og tilføjer, at det er blevet håndteret fint.

- Det synes jeg, de har gjort fint. Man havde forberedt sig lidt på det inden, for vi læser jo også medier, så man vidste nok, der ville ske et eller andet. Folk har snakket lidt om det inden, og jeg synes egentlig, det blev taget fint imod. Der har i hvert fald ikke været så meget efterfølgende, siger Jeppe Tverskov til obstruktion.dk.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Forsvarsspilleren og resten af OB-truppen tager hul på det sidste halvår med Jakob Michelsen som træner, når de møder Lyngby Boldklub i Superligaen den 3. februar. Forinden venter en håndfuld testkampe.

Det vides ikke, hvem der tager over som ny OB-træner, når Jakob Michelsen forlader klubben efter den indeværende sæson.

Læs også:Medie: FC Nordsjælland ville have Brøndby-indkøb

Læs også:Sidste sæsons topscorer tilbage i OB: Der bliver brug for alle

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021