Video : Tipsbladet
Benelux

To danskere modtog stemmer til stor belgisk pris

Danskere fik stemmer, da Het Laatste Nieuws uddelte Gouden Schoen-prisen onsdag aften.

Onsdag aften blev prisen som årets spiller i Belgien, også kaldet Gouden Schoen, uddelt af avisen Het Laatste Nieuws, og her fik både Andrew Hjulsager og Joakim Mæhle stemmer.

Det skriver VoetbalPrimeur.be.

Ingen af de to danskere var imidlertid i nærheden af at vinde prisen. Andrew Hjulsager og Joakim Mæhle fik blot ét point hver især, hvilket blev overgået af ikke mindre end 30 spillere.

Prisen uddeles ved, at journalister og tidligere vindere skal lave en top tre, hvor de giver tre point til den bedste, to point til den næstbedste og et point til den tredjebedste. De to danskere fik altså hver især en tredjeplads på en stemmeseddel.

Den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager spiller for KV Oostende og har leveret to mål og syv oplæg i den indeværende sæson. Til sommer kan han potentielt forlade klubben, da hans kontrakt udløber.

Læs også:Lejeaftaler kan komme på tale sidst i transfervinduet hos Brøndby

Omvendt har Joakim Mæhle for nylig forladt KRC Genk til fordel for italienske Atalanta.

Mens Joakim Mæhle selv var langt fra førstepladsen, sluttede hans tidligere holdkammerat Paul Onuachu i top tre. Den tidligere FC Midtjylland-angriber fik 86 point, hvilket kun var overgået af Lior Refaelov fra Royal Antwerp og Raphael Holzhauser fra Beerschot. 

Læs også:Rygtet til Belgien: Nu træner Lasse Schöne med i hollandsk topklub

Læs også:Paul Onuachu kåret til den tredjebedste spiller i Belgien

Læs også:Lasse Schöne kan være på vej til Belgien