Video : Tipsbladet
Superliga

Marxen om holdkammerat: Han kan ende som topscorer i Superligaen

En flot præstation af målslugeren blev krydret med nogle flotte ord. Foråret vil vise, om han kan leve op til dem.

Lørdagens træningskamp mellem Randers og Esbjerg vil blive husket for en Alhaji Kamara vanvittigt flotte indhop, som naturligt for store roser af holdkammeraten og anfører for Randers Erik Marxen, der kommer med et frækt bud over for Randers Amtsavis.

Læs også:Randers-spiller hankede op i sig selv efter skrækkamp: Det var så pinligt

Efter at have set sin holdkammerat komme ind fra bænken i anden halvleg og score tre mål på bare 16 minutter, fremhævede Erik Marxen efter kampen, hvor stort et potentiale, han mener den brandvarme angriber har.

- Hvis vi servicerer ham som hold, kan jeg sagtens se ham ende som topscorer i Superligaen. Han har fornemmelse for at ligge de rigtige steder i boksen, og han ligner ikke en mand, der har mistet skarpheden over julepausen, siger Erik Marxen til Randers Amtsavis.

Læs også:Randers tæt på at forlænge med profil: De sidste detaljer mangler

I denne sæson har Alhaji Kamara scoret seks mål. Skal han blive årets topscorer, skal han overhale både AGF's Patrick Mortensen og Brøndbys Jesper Lindstrøm der fører superligaens aktuelle topscorerliste med otte mål.

Første forsøg til at indhente rivalerne får Alhaji Kamara 2. februar, hvor Superligaens forårssæson åbnes med en kamp mellem Randers og Horsens.

Læs også:Talentchef husker Randers’ rekordholder: Han var for tyk

Læs også:Dansker med gennembrud i Belgien: Det har helt klart indflydelse

Læs også:Marxen har store planer med Randers: Frygter dog én ting