Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby IF belønner to spillere med nye kontrakter

Brøndby IF forlænger med to af klubbens opkomlinge.

Der har været gang i kuglepennen i Brøndby IF denne onsdag.

De blå-gule har således forlænget kontrakterne med to spillere fra U19-holdet, som Brøndby satser på kan gøre sig gældende på førsteholdet i fremtiden.

Det er midtbanespilleren Andreas Pyndt, 19, og offensivspilleren Jagvir Singh Sidhu, 20, der har sat deres signatur på nye aftaler. Begge spillere er nu på papir frem til sommeren 2023.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Pyndt og Jagvir har begge vist igennem en række år i ungdomsregi, at de er talentfulde spillere, og derfor forlænger vi deres kontrakter, så vi giver dem mulighed for også at tage næste skridt. Ligesom de andre talenter, vi igennem de sidste par år har forlænget med såsom Jobbe og Bruus, er der ingen genveje til succes andet end at fortsætte det hårde arbejde på og udenfor træningsbanen, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

De to spillere jubler over, at fremtiden nu er på plads.

- Jeg er gået forbi stadion på vej til træning i over ti år, og hver gang har jeg drømt om at blive en del af den trup, der spiller derinde. Jeg vil arbejde hårdt for at blive en del af truppen, og det er en fantastisk mulighed, jeg glæder mig til, siger Andreas Pyndt og suppeleres af Jagvir Singh Sidhu:

Læs også:FCK og BIF jagter Lyngby-talent: Det gør ondt på os at se mediecirkusset

- Jeg er fra Vestegnen, så det er en stor dag for mig. Jeg var væk fra klubben i et par år af forskellige årsager, og det har modnet mig som person og spiller. Nu skal jeg så bevise overfor mig selv og for klubben, at jeg kan udvikle mig så meget, at jeg kan komme fast i truppen, lyder det fra Singh.

Andreas Pyndt har allerede fået spilletid i to pokalkampe for Brøndbys førstehold, mens Jagvir Singh Sidhu stadig har sin debut i gult og blåt til gode. 

Læs også:FCK og FCM er helt i bund: Har givet nøglespillere færrest kampminutter

Læs også:Niels Frederiksen hylder ny Brøndby-spiller: Sådan bliver han farlig

Læs også:Nyindkøb begik straffe i Brøndby-nederlag