Video : Tipsbladet
Superliga

Nye oplysninger: Italienere vil have Superliga-back i dette transfervindue

Ifølge det italienske medie Gianluca Di Marzio kigger italienske Sampdoria på AaB's Lukas Klitten, og klubben er interesseret i en straksoverførsel.

De havde succes med at hente danske Joachim Andersen, og det ligner i den grad også, at Sampdoria har ramt rigtigt med købet af Mikkel Damsgaard i sommer.

Serie A-klubben har ikke overraskende transferøjnene rettet mod dansk fodbold og Skandinavien, for her har man set, at man kan få kvalitet til forholdsvis billige penge.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: PSG vil snuppe City-spiller for næsen af Barcelona

Og noget overraskende blev danske Lukas Klitten, venstre back, torsdag sat i forbindelse med Mikkel Damsgaards klub.

Selv om unge Klitten ikke har spillet fast for førsteholdet i Aalborg over en længere periode, er han en fast bestanddel af det danske U21-landshold og altså en spiller, som Sampdoria ser et lys i.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Transfersitet Gianlucadimarzio følger nu op på historien og fortæller, at Sampdoria ganske rigtigt er interesseret i at hente spilleren. Han har kontraktudløb til sommer, men Samdoria skal være interesseret i at hente danskeren allerede i dette transfervindue. Mediet bemærker, at man lige nu overvejer sine muligheder.

Hvis AaB alligevel mister spilleren til sommer, kunne det give fin mening at sælge nu.

Sampdoria har øjnene rettet mod danskeren, fordi man ikke fik fat i den franske venstre back Sanasi Sy, der i stedet skiftede til Salernitana.

Læs også:Ny AaB-træner må undvære profiler i første test

Læs også:AaB-boss overvejer exits: Vi bliver nødt til at se på de ældre spillere

Læs også:Transferplanen: AaB er klar til at bruge penge