Video : Tipsbladet
Benelux

Tidligere Superliga-spiller rygtes til Belgien

Den tidligere AC Horsens-nordmand rygtes nu til belgisk bundklub.

Den tidligere AC Horsens-spiller Sivert Heltne Nilsen er i øjeblikket på kontrakt i IF Elfsborg, men i løbet af januar har den norske midtbanekriger især været sat i forbindelse med et skifte til SK Brann i hjemlandet.

Nu forlyder det, at Sivert Heltne Nilsen i stedet kan rykke til den belgiske liga.

Læs også:AaB-spiller overvejer exit: Der bliver arbejdet på nogle ting

Ifølge Het Laatste Nieuws skal den belgiske bundprop Waasland-Beveren således nu være ude efter den 29-årige nordmand. Søndag skrev også VG, at der var belgisk interesse for midtbanespilleren.

Waasland-Beveren skal ifølge Het Laatste Nieuws allerede have fremlagt et bud, om end det er uvist, om IF Elfsborg vil acceptere.

Læs også:Avis: Randers FC lurer på AaB’er

Hvis Sivert Heltne Nilsen ender med at skifte til den belgiske klub, kan det potentielt sætte gang i en transferrokade i den danske Superliga. Tidligere har Ekstra Bladet således skrevet, at Elfsborg er interesserede i at hente André Rømer fra Randers FC som nordmandens erstatning, og at kronjyderne i tilfælde af et salg kan kigge på Magnus Christensen fra AaB.

Nordmanden er umiddelbart den første domino-brik, der skal falde, hvis det skal ske.

29-årige Sivert Heltne Nilsen nåede at spille én sæson i AC Horsens med 34 kampe og et mål til følge. Tidligere har han spillet i IL Hödd, Vålerenga og SK Brann i hjemlandet, mens han som nævnt nu spiller for IF Elfsborg. 

Læs også:Meldes interesseret i Randers-profil: Varsler transferaktivitet

Læs også:Tidligere Superliga-spiller på vej hjem: Han har udviklet sig meget

Læs også:Avis: Randers-kriger på vej til udlandet