Video : Tipsbladet
Skandinavien

Mestertræner forstår ikke Åge Hareide: Sådan ville jeg ikke gøre

Rosenborg-spillerne træner tre gange dagligt, og det vækker stor undren i Norge.

Der er mere end to måneder til, at Eliteserien i Norge går i gang, men det betyder ikke, at spillerne hviler på laurbærene. Det gælder ikke mindst i Rosenborg, der som bekendt har den tidligere danske landstræner Åge Hareide i spidsen.

Åge Hareide har arrangeret hele tre daglige træninger i Rosenborg, så Carlo Holse og holdkammeraterne bliver pisket godt og grundigt igennem. 

Læs også:Kasseret i Rosenborg - nu skifter han til tysk kultklub

Det er en tilgang, Norges landstræner Ståle Solbakken har fastslået, at han i hvert fald aldrig har benyttet sig af, og en lignende melding kommer fra Bodø/Glimts mestertræner Kjetil Knutsen.

- Jeg tror, at de har vurderet, at det er fornuftigt for dem. Jeg ville ikke gøre det selv, men det blæser de nok på, siger Kjetil Knutsen til Adresseavisen.

Læs også:Bekymret over Hareide og Rosenborg: Spillerne må behandles med værdighed

Bodø/Glimt-træneren tror, at Åge Hareide ønsker at teste sine spillere mentalt, men han ser nogle faresignaler i den forbindelse.

- Min største frygt er, at spillerne bliver skide trætte. Så jeg ville være meget forsigtig med tanke på skadesrisikoen. Hvad opnår de i forhold til, hvad de får igen? Det er mit spørgsmål, lyder det fra Kjetil Knutsen.

Rosenborg blev en meget skuffende nummer fire i Eliteserien i sidste sæson - 29 point efter mestrene fra Bodø/Glimt. Åge Hareide har været cheftræner siden midten af august.

Læs også:Tidligere OB'er blev droppet af Hareide: Nu er han på vej til Tyskland

Læs også:Solbakken om Hareides tyske tilgang: Det har jeg aldrig praktiseret

Læs også:Tidligere AGF’er skifter til tyrkisk klub