Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss: De er gode til at manipulere dommerne

AGF-direktør Jacob Nielsen er sur, efter AGF måtte nøjes med 3-3 i Parken, hvor man førte med 3-2 helt hen til slutfløjtet.

De var foran 3-2, da opgøret mod mod FC København blev fløjtet af, men AGF måtte nøjes med 3-3, fordi dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt blev kaldt ud til VAR-skærmen og altså gav et straffespark til FCK efter slutfløjtet.

Mens flere var på vej i omklædningsrummet, blev spillerne kaldt tilbage på banen, fordi en AGF'er havde haft arm på bolden, og så kunne Jonas Wind sætte sit mål nummer to i nettet til slutresultatet 3-3.

Altså måtte AGF nøjes med et enkelt point, selv om holdet troede, at det havde fået tre, og efter opgøret var AGF's administrerende direktør Jacob Nielsen ganske kritisk over for situationen i Parken.

- Det er, hvad man kan forvente herinde. Det har vi prøvet nogle gange nu. Det er ikke så meget, om der er straffe eller ej, om han fløjter af, det må nogle kigge på, om reglerne nu er, som de er.

- Det har jeg ikke prøvet i de 20 år, jeg har været med, at der bliver fløjtet af, og man ombestemmer sig. Det må vi forholde os til. Det er lige så meget det her med, at der er lagt seks minutter til, og vi er i det syvende minut, at der bliver dømt det her straffe, siger Jacob Nielsen til Canal 9.

Hvad mener du med, at det er, hvad man kan forvente herinde?

- VAR eller ej er det jo hele tiden en tippen på vægten af favorisering. Tilskuere eller ej de (FCK, red.) er bare gode til at manipulere med dommerne og få lagt tryk på, og det må vi jo arbejde med også og blive bedre til. Der er ingen tvilv om, at jeg ikke kan se, hvorfor der er lagt seks minutter til, og jeg kan ikke se, hvorfor vi skal spille syv minutter. Det er lige så meget de ting. Der er FCK dygtige til at dommerne på deres side. Det er pisseirriterende.

Med det uafgjorte resultat holder AGF tredjepladsen, hvor der er et par point ned til FCK på fjerdepladsen. De to tophold - Brøndby og FCM - mødes netop nu i Herning.

Du kan klikke her og læse Patrick Mortensens reaktion på det vilde VAR-straffespark.