Video : Tipsbladet
Serie A

Endelig betaler de: Eriksen får nu januar-løn

Christian Eriksen kan nu sammen med resten af Inter-truppen se frem til at få lønnen for januar.

Rundt om i fodboldens verden er der store klubber, som lider hårdt under coronakrisen. Det skyldes særligt de store lønninger, som de har bundet sig op på i kontrakterne med deres spillere.

Sådan er det også i Inter, hvor man ikke har betalt løn til spillerne længe. Seneste udbetaling til spillerne - heriblandt Christian Eriksen - lyder til at have været for december. Men nu er der lys forude.

Det skriver Milano-avisen Il Giorno, som nu kan fortælle, at spillerne kan få deres løn for januar nu.

Derudover ser det også ud til, at der er kommet penge nok i kassen til, at de kan betale det første afdrag på Achraf Hakimi, som man har hentet i Real Madrid. Prisen var på omkring 300 millioner kroner, som bliver betalt i fire lige store dele.

Her blev de første godt 75 millioner kroner udsat efter aftale med Real Madrid, men nu ser det ud til, at de kan betale den første rate tirsdag, melder avisen La Repubblica.

Tilbage i januar var der heller ikke penge til at hente nye spillere ind i transfervinduet, selvom det kunne være med til at forstærke holdets muligheder i Serie A. Det er dog gået fint alligevel, og de fører i øjeblikket den italienske liga med seks point ned til Milan på andenpladsen. I den forbindelse har Inter tilmed spillet en kamp færre.

Christian Eriksen kan nu se frem mod Danmarks kamp mod Østrig. Læs mere om den her.