Video : Tipsbladet
La Liga

Barcelona-stjerne opereret: Færdig for sæsonen

FC Barcelona må klare sig uden midtbanespilleren resten af sæsonen.

FC Barcelona har klaret sig uden Philippe Coutinho siden december, hvor han pådrog sig en knæskade, og spanierne må vente et stykke endnu, før de får glæde af kreatøren igen.

Klubben meddelte mandag, at Coutinho var rejst hjem til Brasilien for at blive opereret i knæet for tredje gang, og at operationen var succesfuld.

Til trods for det ventes han dog færdig for sæsonen. Det har flere spanske medier, heriblandt Mundo Deportivo, skrevet efterfølgende, og den vurdering bekræftes af lægen Rodrigo Lasmar, der udførte operationen.

Rodrigo Lasmar er nemlig også landsholdslæge for Brasilien, og han melder Coutinho ude af sommerens Copa America, der starter i juni.

- Jeg kan sige, at vi ikke har tid nok til, at han bliver klar til Copa America, siger Rodrigo Lasmar til Globo Esporte og tilføjer:

- Hans comeback vil afhænge af udviklingen. Da dette er den tredje operation, skal vi være mere forsigtige, og vi vil ikke lave nogle forudsigelser.

28-årige Philippe Coutinho nåede at spille 14 kampe for FC Barcelona med tre mål og to oplæg til følge, inden han blev skadet.

FC Barcelona må også undvære en anden af deres offensive stjerner for resten af sæsonen, forlyder det. Læs mere her