Video : Tipsbladet
EM

Status på EM-billetter: Afgøres nok i næste uge

Det gælder om at have heldet med sig, hvis man skal komme ind og se EM til sommer, selvom man allerede har billetter.

Der er mange danskere, som har sikret sig billet til Danmarks gruppe-kampe ved det kommende EM. Til de tre kampe er der mellem ca. 22.000 til de tre kampe hver, men det bliver ikke alle, der kan komme ind, som det ser ud nu.

Det skriver B.T., som kommer ind på, at man i denne uge i Folketinget skal finde frem til, hvorvidt man kan øge antallet af tilskuere til kampene fra 11.000-12.000 af slagsen op til 15.900.

Dermed vil der altså stadig ikke være plads til flere, hvis ikke der bliver åbnet yderligere op. I den forbindelse har arrangøren, det europæiske fodboldforbund UEFA, en plan for, hvordan billetterne bliver fordelt.

- Når tilskuerkapaciteten er bekræftet for et afholdelsessted, finder en tilfældig afstemning (om nødvendigt) sted med for at bestemme, hvem der får tildelt billetter til kampene. Dette forventes at finde sted i næste uge, lyder det i en mail fra UEFA til mediet.

I den forbindelse bliver det også slået fast, at hvis ens billetter bliver annulleret, så vil man modtage refusion for dem. Dog bliver det tilføjet, at hvis man har billetter til flere kampe, så er det muligt, at man kan beholde til én kamp, men mister billetterne til en anden. 

Danmark er i gruppe med Finland, Belgien og Rusland, som de også skal møde i den rækkefølge, hvor alle spilles i Parken.

Tidligere er der blevet fortalt om, hvordan Danmark vil afvikle kampene til EM. Læs mere om det her.