Video : Tipsbladet
Landshold

Håber på EM-billet: Jeg ved, Hjulmand holder øje

Den 23-årige udlandsdansker blev i weekenden tjekkisk mester. Nu håber han også på en plads i den danske EM-trup.

Alexander Bah fik i efteråret debut på det danske landshold og kom endda også på måltavlen. Den 23-årige højre back håber også på, at han i tjekkiske Slavia Prag i øjeblikket viser sig godt nok frem til at sikre en plads i landsholdstruppen til sommerens EM-slutrunde.

Det fortæller den tidligere Superliga-profil til Ekstra Bladet.

I weekenden vandt Alexander Bah og holdkammeraterne i Slavia Prag det tjekkiske mesterskab, da de vandt over Viktoria Plzen, mens de nærmeste rivaler snublede. Herefter fik den danske højre back også en indikation om, at landstræner Kasper Hjulmand holder øje med hans præstationer.  

- Det er klart, at lige nu prøver jeg at vise mig frem og være en af kandidaterne til de sidste pladser. Han (Kasper Hjulmand, red.) skrev 'tillykke med mesterskabet' til mig i går, så jeg ved, at han holder øje, men jeg er jo heldigvis også dansker efter EM, og jeg er stadig ung og har forhåbentlig mange år endnu, hvor jeg kan byde mig til på landsholdet, siger Alexander Bah til Ekstra Bladet.

Alexander Bah skiftede i januar til Slavia Prag i en stor millionhandel, efter at han i efteråret imponerede med fire mål og tre oplæg på 12 ligakampe for SønderjyskE. Siden skiftet er det blevet til 13 kampe, og han scorede i weekendens sejr over Viktoria Plzen sit første mål for Slavia Prag.

Her er Tipsbladets bud på Kasper Hjulmands trup til EM.