Video : Tipsbladet
Champions League

Så du det? Stjerne revses for "bizar" situation

Den belgiske Real Madrid-stjerne har gjort sig upopulær i nogle kredse, da han grinede efter spaniernes Champions League-exit.

Eden Hazards tid i Real Madrid har ikke budt på meget succes, siden han kom til klubben fra Chelsea i sommeren 2019, og onsdag aften gjorde den belgiske stjerne sig uheldigt bemærket.

Real Madrid blev sparket ud af dette års Champions League af netop Chelsea, og umiddelbart efter kampen viste tv-billeder, at Eden Hazard stod og grinede med et par af sine tidligere holdkammerater fra den engelske klub.


Og det har ikke just gjort ham mere populær i den spanske hovedstad.

- Nogle skal forklare mig det her. Jeg forstår det ikke, skriver den tidligere Real Madrid-spiller og nuværende sportskommentator Javier Balboa på Twitter, hvor han også vedhæfter et billede af en storsmilende Eden Hazard samt en håndfuld vrede emojis.

Også chefredaktøren hos Madrid-avisen AS, Tomas Roncero, er utilfreds. Han vil have, at Real Madrid sælger den belgiske stjerne, siger han i en video på avisens hjemmeside.

I England undrer den tidligere Liverpool-spiller Don Hutchinson sig også over episoden.

- Jeg har lige set nogle bizarre scener. Eden Hazard ler med Kurt Zouma og Edouard Mendy. Det er en semifinale i Champions League. Jeg ved, at de er hans venner, men jeg kan ikke forestille mig, at Cristiano Ronaldo forlade banen for Real Madrid grinende. Så afslappet er Hazard. Jeg kritiserer ham ikke. Jeg finder det bare lidt underligt, skriver han på BBC. 

30-årige Eden Hazard spillede næsten fuld tid for Real Madrid imod Chelsea. Det var blot hans 18. kamp i denne sæson, hvor han har døjet med adskillige forskellige skader og blot har scoret tre mål. 

Se seancen, hvor Eden Hazard grinede med Chelsea-spillerne, i videoen øverst i artiklen.