Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-angriber udlejes til danskerglad klub

Ung angriber udlejes fra FC Nordsjælland for resten af 2021.

Tirsdag hentede de to unge danskere i form af Niklas Vesterlund fra Trelleborgs FF og Felix Winther fra Fremad Amager, og nu har Eliteserien-klubben Tromsø IL sikret sig endnu en dansker. 

FC Nordsjælland udlejer således angriber Joachim Rothmann til Tromsø IL for resten af 2021. Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

Superliga-klubben oplyser samtidig, at angriberen for forlænget sin aftale med yderligere et år.

20-årige Joachim Rothmann har spillet 35 kampe for FC Nordsjælland, men i denne sæson er det blot blevet til 16 kampe - og langt de fleste har været som indskifter. Nu udlejes han så i jagten på mere spilletid.

- Lige nu er konkurrencen stor på de offensive positioner i vores trup, men vi har stadig en stor tro på Rothmann. Vi glæder os over, at han også har den samme tro på os, så vi har kunne forlænge aftalen med hinanden i forbindelse med den gode mulighed i norsk fodbold, siger sportsdirektør Mikkel Hemmersam til fcn.dk og tilføjer:

- Vi kommer til at følge tæt med i hans udvikling i Tromsø, hvor vi er overbeviste om, at han har mulighed for få den nødvendige mængde spilletid og selvtillid, der skal til for at indfri Joachims utvivlsomme talent.

Det norske transfervindue lukker onsdag aften, hvorfor handlen altså er kommet på plads få timer før lukketid. 

Tidligere på dagen har også FC Midtjylland sendt en angriber til norsk fodbold. Det kan du læse mere om her.