Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig: FCK siger farvel til midtbanespiller

FC København har netop meldt ud, at midtbanespiller Nicolaj Thomsen forlader klubben.

Han har kontraktudløb og har ikke spillet meget, så på det punkt er det næppe den store overraskelse, men det er alligevel en ganske markant fodboldspiller, som FC København nu siger farvel til.

Klubben har netop meldt ud, at Nicolaj Thomsen er færdig i klubben.

Thomsen blev hentet til FC København i januar 2017, hvor han blev købt i franske Nantes, og han var tiltænkt en vigtig rolle på førsteholdet i FCK. Men skader har blandt andet været med til at sætte den tidligere AaB'er tilbage, og i stedet skal han nu på klubjagt.

- Nicolaj er fortsat en rigtigt dygtig fodboldspiller, og han har været topprofessionel at have i truppen, hvor han altid bidrager til holdets bedste og altid har knoklet på, selvom det hele sikkert ikke altid har været sjovt, siger sportsdirektør Peter Christiansen til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Han har i sin tid i klubben været uheldig med en del skader, når han var tæt på virkelig at bide sig fast i en meget hård konkurrencesituation.

Nicolaj Thomsen nåede 90 kampe for FC Københavns førstehold - 65 af dem kom i Superligaen.

- Da jeg skiftede til FCK i 2017, drømte jeg om mesterskaber og magiske europæiske aftener i Parken, siger Nicolaj Thomsen.

- Jeg er dybt taknemmelig for at have fået chancen i Nordens største klub og ser med både glæde og stolthed tilbage på mine fire et halvt år i klubben.