Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Andreas Bjelland skifter til Lyngby

Andreas Bjelland er færdig i FC København.

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en lejeaftale for den kommende sæson, skriver BT.

Den 33-årige midtstopper har ikke udsigt til ret meget spilletid i FC København, og derfor tager den tidligere landsholdsspiller nu turen til Lyngby, hvor han er en del af ejerkredsen.

På den måde giver skiftet rigtig god mening.

Ifølge BT er aftalen skruet sådan sammen, at FC København stadig betaler en del af Andreas Bjellands løn. Midtstopperen er sammen med Rasmus Falk den bedst betalte spiller i dansk fodbold.

Tipsbladet.dk var torsdag til stede ved FC Københavns træning på Frederiksberg, og her kunne den udsendte journalist notere, at Andreas Bjelland forlod anlægget med en stor, sort pose fyldt med tøj og andre ejendele.

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen er ordknap, når snakken falder på Andreas Bjelland. Da tipsbladet.dk talte med FCK-bossen, var meldingen om Lyngby endnu ikke tikket ind. 

- Status er, at Andreas har haft en stor position her i FC København, men har døjet lidt. Lige nu og her handler det primært om ham og hans krop, og så må vi tage det, som det kommer, siger "PC".

Andreas Bjellands kontrakt med FC København udløber om et år, og det vil sige, at han har spillet sin sidste kamp for løverne.