Video : Tipsbladet
Europa League

Efter sidste års FCK-kiks: Sulten efter gruppespil

Carlos Zeca slår fast, at alle i FCK vil vise, at man er sulten efter at komme med i et europæisk gruppespil i denne sæson.

FC København påbegynder torsdag aften kvalifikationen til den nye UEFA-turnering Conference League. Det bliver mod Torpedo Zhodino fra Hviderusland.

I sidste sæson lykkedes det for en sjælden gangs skyld ikke for FCK at komme med i et europæisk gruppespil, da man røg ud til Rijeka, men i skal det være. Det fortæller FCK-anfører Carlos Zeca i et interview på klubbens hjemmeside.

- Alle føler, at vi skal ud og vise, at vi har sulten efter at komme med i gruppespillet denne sæson, siger han og fortsætter:

- FC København er en klub, der skal være med på den internationale scene, og derfor skal vi være koncentrerede og professionelle i de her kampe, hvor vi er favoritter, men modstanderne vil gøre alt for at gøre det svært for os, fastslår Zeca.

Den første kamp mod hviderusserne er i Parken, og her skal der selvsagt skabes et resultat, som kan hjælpe dem med at gå videre samlet. Her mener anføreren, at det skal ske med et tempo, som modstanderne ikke kan følge med i.

FCK går nu også ind i en periode, hvor der vil være mange kampe på kort tid med både Europa og Superligaen - og her kommer fansene til at spille en rolle, mener Zeca.

- Vi fik ikke den start, vi ville i søndags (2-2 mod AaB red.), men vi har lagt det bag os og har vigtige opgaver foran os i et tæt program. Det er en spændende tid på sæsonen, og det løfter energien meget, at vi har vores fans tilbage. Nu skal vi betale dem tilbage, og det skal starte med en sejr torsdag aften, forklarer Carlos Zeca.

Til kampen mod Torpedo Zhodino er der et par spillere tilbage i FCK-truppen. Læs mere om det her.