Video : Tipsbladet
Landshold

TV2 viser U21-landsholdets EM-kvalkampe

Det bliver muligt at se det danske U21-landshold på TV2 frem til 2023.

TV2 har oprustet på fodboldfronten, og nu lander stationen også rettighederne til at vise U21-landsholdets kvalifikationskampe frem mod EM 2023. Der bliver dog kun tale om hjemmekampene, skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Selve slutrunden spilles i Rumænien og Georgien, og sportschef Frederik Lauesen ser det som værende helt naturligt, at de unge landsholdsspillere nu kan ses på TV2's platforme.

- U21-landsholdet fungerer som en fødekæde, der i de kommende år vil levere stærke profiler til det A-landshold, som TV 2 kommer til at dække tæt, når vores seksårige rettighedsaftale træder i kraft i sommeren 2022.

- I det lys er det helt naturligt for os at styrke dækningen af U21-landsholdet, der gennem flere år har leveret store præstationer på den internationale scene. Vi glæder os meget til at vise Danmarks U21-profiler frem på vores platforme.

Peter Møller, fodboldirektør i DBU, glæder sig også over aftalen.

- Det er glædeligt, at der også fremadrettet kommer et velfortjent fokus på U21-landsholdet. Holdet har gennem årene leveret mange spillere til A-landsholdet samt skabt imponerende resultater. Det er et skulderklap til spillerne, staben samt vores talentudviklingsmiljøer, at TV 2 nu skal dække de kommende kval-kampe.

- Aftalen og TV 2s store platform betyder også, at dette landshold får muligheden for at samle og inspirere Danmark gennem offensivt spil og sympatisk væremåde.

Danmark møder Belgien, Skotland, Tyrkiet og Kasakhstan i kvalifikationen og spiller første kamp mod sidstnævnte den 7. september.