Video : Tipsbladet
Superliga

Wind erkender vanskeligheder: Har et efterslæb

Jonas Wind påpeger dog, at der er godt med kampe i øjeblikket, hvor han er klar til at bidrage.

Jonas Wind kom på måltavlen torsdag aften i FC Københavns Conference League-kamp mod Torpedo Zhodino. Det skete via et straffespark, hvor han leverede noget, som efterhånden må være en signatur-afslutning for ham med Panenka'en.

Selv var Wind med til EM med Danmark, som kostede hele opstarten med FCK. Dog blev det ikke til så meget spilletid ved slutrunden. Det har haft noget betydning for den første tid tilbage i klubben. 

Det fortæller han i et interview på FCK's hjemmeside.

- Jeg har haft nogle indhop i de to første kampe, og jeg har haft et lille efterslæb i forhold til kamptræning, men jeg føler mig rigtigt godt tilpas og med stor lyst til at spille fodbold, siger han og fortsætter:

- Vi har heldigvis en masse kampe i den her periode, men jeg er klar til at bidrage, når Jess vælger mig, lyder det fra Jonas Wind.

Næste kamp for ham og resten af københavnerklubben er mod oprykkerne fra Silkeborg, hvor han er klar over, at det er et hold, hvor man ikke kommer til at få noget foræret, fortæller angriberen. Desuden er der lærdom at tage med fra de to første turneringskampe, mener han.

- Der har været rigtigt mange gode elementer både mod AaB og Torpedo, men målet søndag er selvfølgelig både at vinde og skabe en god, samlet præstation gennem hele kampen. Vi har måske har haft lidt udfald undervejs i de to første, forklarer Wind.

Kampen mellem FCK og Silkeborg spilles søndag klokken 16. Læs alt om opgøret her.