Video : Tipsbladet
Superliga

CV afviser rygte: Ingen dialog med dansk forsvarer

Frederik Sørensen har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, men det virker til at være langt væk lige nu.

Brøndby har i dette transfervindue sagt farvel til en række profiler fra sidste sæsons mesterskabshold. Dog er der ikke kommet så meget nyt ind, selvom man lige har sagt goddag til svenske Rasmus Wikström.

I et interview med Canal 9 understreger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen dog, at man stadig arbejder på én eller to nye spillere til forsvaret. På det seneste har Frederik Sørensen været nævnt som en mulighed i medierne, men det afviser 'CV'.

- Det har ikke noget på sig. Vi har ikke haft nogen dialog overhovedet, lyder det fra Carsten V. Jensen.

I forhold til Wikström er det givetvis mest en erstatning for Joel Kabongo, som er taget til Randers.

- Jeg forventer ikke, at han starter bare sådan uden videre, men jeg vil ikke forhindre ham i det, men det er en spiller, som vi kigger lidt længere frem med, fastslår Brøndby-bossen.

Hele interviewet med Carsten V. Jensen kan ses i videoen øverst i artiklen, hvor han gennemgår planerne og forklarer, hvorfor man endnu ikke har fundet så mange erstatninger udefra i dette vindue endnu.

I Brøndby har cheftræner Niels Frederiksen da også klar i mælet om, hvad der skal ske på transfermarkedet. Læs mere om det her.