Video : Tipsbladet
1. division

Løvenkrands efter skrækstart: Spørg ledelsen

Peter Løvenkrands blev i sommer bekræftet som ny cheftræner i førstedivisionsklubben Fremad Amager, hvilket er hans første rolle i dansk fodbold siden skiftet til Skotland tilbage i år 2000. 

Starten på trænerlivet har dog været alt andet end prangende for den tidligere danske landsholdsspiller, og onsdag aften tabte Fremad Amager for femte gang ud af fem mulige i NordicBet Ligaen, da det blev til et 4-2 nederlag til Lyngby. 

Derfor står Løvenkrands med nul point for de første fem kampe og er solidt placeret på rækkens sidsteplads. Dette på trods af at Fremad Amager i sidste sæson endte i den bedre halvdel. 

Hvorvidt han er presset, vil han dog lade andre om at vurdere. Det fortalte han til TV3 Sport efter nederlaget. 

Så står der fem nederlag ud for fem kampe -  tror du, at du er i fare for at komme under pres fra ledelsen og fans omkring klubben?

- Det må du snakke med bestyrelsen om. Der må du høre, hvad de har at sige. Jeg fortsætter med, hvad jeg gør. Jeg arbejder stenhårdt på træningsbanen. 

- Folk kan også se, hvad vi gør. Den måde, vi spiller på mod et Lyngby-hold viser også, hvad vi kan gøre. Men jeg arbejder videre, og så må vi se, hvad der sker, fortæller Fremad Amager-træneren.

Derudover revser han holdets defensiv, som ifølge ham ikke må indkassere fire mål i en fodboldkamp, selv om han overvejende var positiv over holdets indsats. 

Peter Løvenkrands kom til i sommer efter en periode i spidsen for Glasgow Rangers' B-hold.

Næste gang Fremad Amager skal i kamp er på lørdag hjemme imod HB Køge.