Video : Tipsbladet
1. division

Esbjerg har to midtbanespillere på prøve

Esbjerg har to midtbanespillere til prøvetræning, oplyser klubben.

Der har været godt gang i svingdøren i Esbjerg denne sommer, og nu kan der ske yderligere på den front.

Således melder klubben, at de to midtbanespillere Irvin Latic og Kempes Tekiela træner med til de kommende træninger, hvor de får mulighed for at vise sig frem.

Irvin Latic er 19 år gammel og spiller på den defensive midtbane. Han stammer fra Luxembourg, hvor han også spiller for klubben FC Progrès Niederkorn. I denne sæson har han spillet en enkelt kamp for holdet, som spiller i den bedste liga i landet, og han har ikke været i truppen i de to seneste ligakampe. 

Derudover repræsenterer han Luxembourg på U21-landsholdet, som han har spillet en enkelt kamp for. 

Kempes Tekiela er en 23-årig tysker, som spiller på den offensive del af midtbanen. Han er 1.87 meter høj og står pt uden klub efter kontrakten med Borussia Dortmund udløb til sommer. Han har i de to foregående sæsoner været udlejet til FC Progrès Niederkorn, så han kender Irvin Latic særdeles godt. Han har i alt spillet ti kampe for Dortmunds andethold.

Det er ikke tilfældigt, at Esbjerg ser mod FC Progrès Niederkorn. Klubbens nye træner Roland Vrabec var senest cheftræner i netop den klub, hvorfor han har et indgående kendskab til de to spillere.

Esbjerg tabte i weekenden 1-2 hjemme til Hvidovre og står fortsat uden sejr efter sæsonens første seks runder i NordicBet Ligaen.