Video : Tipsbladet
VM

Ståle Solbakken raser: Håber på ny regering

Den norske landstræner er langt fra tilfreds med politikerne, der ikke vil lukke flere ind på stadion.

Norge var tæt på at opnå et stort resultat og besejre Holland i kvalifikationen til VM-slutunden onsdag aften, men det lykkedes i sidste ende ikke for Erling Braut Haaland og kompagni.

Efter kampen var Ståle Solbakken særdeles utilfreds, men ikke mod sine egne spillere. Nej, i stedet gjorde den norske landstræner sin utilfredshed med landets politikere til kende nok engang, og her erkendte han, at han ønsker en ny regering.

Til kampen måtte der nemlig kun komme 7.000 tilskuere, selvom det norske fodboldforbund har presset på for at få lov til at lukke 20.000 ind.

- I dag spiller vi for 7.000 tilskuere, der leverer fantastisk, men det kunne have været surrealistisk her i dag. Vi skal spille i en katedral i Amsterdam foran 60.000 og så et fyldt stadion i Istanbul. Vi kan ikke bruge tid på det, men det må siges. Vi kan ikke gøre andet end at stemme ved stortingsvalget, lyder det fra Solbakken over for tv2.no.

Stortingsvalget i det norske løber af stablen den 13. september, og det norske fodboldlandsholds første hjemmekamp efterfølgende er mod Montenegro den 11. oktober. Ståle Solbakken erkender, at han håber på en ny regering til den tid.

- Det er helt korrekt, siger han.

Efter fire runder er Norge nummer fire I deres VM-kvalifikationsgruppe. De har dog blot et point op til førstepladsen og er á point med anden- og tredjepladsen.