Video : Tipsbladet
Serie A

Damsgaard-kender: Spiller snart med om CL-trofæet

FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen har klare forventninger til Mikkel Damsgaards karriere.

Mikkel Damsgaard fik under sommerens EM-slutrunde slået sit navn helt fast i den brede danske befolkning, da han blandt andet hamrede et frispark i kassen i semifinalen mod England.

Fremtiden ser da også lys ud for Sampdoria-danskeren, hvis man spørger hans tidligere cheftræner i FC Nordsjælland, Flemming Pedersen. Han regner med, at offensivspilleren ender i en af de helt store klubber. Det fortæller han i et interview med Eurosport.

- Selvfølgelig spiller han på et højt, internationalt niveau nu, men det er en Champions League-spiller - og han skal vel, forhåbentlig, på sit højeste om nogle år i en top-otte klub i Europa. Han skal være med oppe og spille med om Champions League-trofæet, siger Flemming Pedersen.

Endvidere kommer træneren da også ind på, at han husker tilbage på den sidste tid med Damsgaard i Superligaen, hvor man ganske enkelt kunne se, at han var vokset ud af ligaen og ejede det hele, ifølge Pedersen.

I indslaget, som kan ses øverst i artiklen, bliver der også vist klip fra Damsgaards helt unge dage, hvor man endda har fundet en lignende situation, som den han lavede ved oplægget til Joakim Mæhle mod Skotland.

Tirsdag aften venter Israel, hvor Danmark kan spille sig endnu tættere på VM. Læs mere om den kamp her.