Video : Tipsbladet
Europa League

Spændt på Brøndby: Det har ikke været godt

Sparta Prags cheftræner er nysgerrig på, hvordan Brøndby vil stille op.

Spiller Brøndby IF med fire eller fem mand i bagkæden, når de torsdag møder Sparta Prag i gruppespillet af Europa League?

Det er der nok en del af de blå-gules fans, der er spændte på, og de er ikke alene. Også hos de tjekkiske modstandere er man spændt på, hvilken opstilling Niels Frederiksen og Brøndby IF kommer med. Det siger manager Pavel Vrba ifølge Sparta Prags profil på Twitter.

Brøndby IF har således vekslet mellem forskellige formation i løbet af sæsonen, og i de seneste kampe er de gået over til et forsvar med fire mand.  

- Jeg er nysgerrig på, hvilket system han vil spille i. Med fem i bagkæden har de ikke klaret sig særlig godt i denne sæson, så vi må se, hvad de vælger i morgen, siger Pavel Vrba og tilføjer:

- Jeg har set flere Brøndby-kampe. De er ikke i den bedste forfatning lige nu. På den anden side var de tålmodige i kampen med FC Midtjylland, og de scorede mål og vandt. De vil gerne gøre det til en lignende forestilling i morgen (torsdag, red.).

Netop kampen mod FC Midtjylland bød også på Brøndbys eneste sejr i den indeværende sæson hidtil. 

Pavel Vrba har også vist sine spillere noget video med fokus på Brøndbys styrker.

- I en video har jeg vist spillerne den enorme kvalitet, de har i organiseringen af spillet. Det er deres styrke. Vi gjorde også drengene opmærksomhed på kvaliteten af nogle af deres spillere. Hvilken slags spillere, der var fokus på? Det fortæller jeg dig efter kampen, siger han.

Sparta Prag og Brøndby IF tørner sammen på dansk jord torsdag aften klokken 21.00. Her kan du læse tipsbladet.dk's optakt til kampen.